Talotekniikan palvelut Tampereella ja Pirkanmaalla

Talotekniikka kattaa kiinteistön kaikki tekniset järjestelmät ja laitteet, joiden myötä voidaan vaikuttaa ratkaisevasti rakennuksen turvallisuuteen ja viihtyisyyteen. Talotekniikan alaan kuuluvat niin muun muassa lämmitysjärjestelmät, vesijohto- ja viemärijärjestelmät, ilmastointi- ja ilmanvaihtojärjestelmät sekä sähköjärjestelmät. – Tarjoamme talotekniikan alan palveluita Tampereella ja muualla Pirkanmaalla.

Ilmastoinnin ja automatiikan talotekniset palvelut

TMP-Ilmastointi toteuttaa ilmanvaihtoon ja automatiikkaan liittyvät talotekniikan huoltopalvelut ja urakoinnit. Tarjoamme talotekniikan alan palvelut niin uudisrakennuksiin kuin saneerattaviin kohteisiin. Meillä on vahvaa osaamista ja kokemusta ennen kaikkea suurten rakennusten, kuten julkisten kiinteistöjen ja teollisuusrakennusten taloteknisistä ratkaisuista. Olemme toteuttaneet talotekniikkaan liittyviä järjestelmiä muun muassa seuraaviin kohteisiin:

  • Sairaalat
  • Tehtaat
  • Liikerakennukset
  • Jäähallit
  • Suuret ja pienet asuinrakennukset

Monitaitoinen ja asiantunteva tiimimme varmistaa, että saatte laadukasta ja nopeaa palvelua! Palvelemme Tampereella ja muualla Pirkanmaan alueella.

OTA YHTEYTTÄ

Nimi

Sähköposti

Puhelinnumero

Viesti

Haluan yhteydenoton:
puhelimitsesähköposti

0207 129 510

 

mika.kotakorpi@tmpilmastointi.fi

 

pikkukorventie 28, 37150 NOKIA